jennielundgren.blogg.se

15 & 16 tillsammans!

Kategori: Allmänt

Hej!

Nu har jag varit dålig på bloggandet, och dagarna börjar flyta ihop.. Jag har det fortfarande bra, of course. Har mest varit i skolan och tagit det lugnt med kompisar efter skolan. Så detta blir nog inte så intressant. ;)


Men har varit på ett litet mysigt café i The Laines.. eller The Lanes, lite osäkert för det finns två varianter och jag mixar ihop dem tyvärr. Caféet hette Nest och jag var där med Minke och Sarah. Åt en panini och en brownie, vilket antagligen var den godaste brownien jag någonsin ätit. Drack rosa lemonad också, inte riktigt min grej.. Vi blev även bjudna på en kakbit av de som jobbbade där, så trevligt så! De fick en att känna sig som hemma där, så de vet verkligen hur man ska behandla sina kunder :-) Efter det gick vi runt i lite småbutiker på gatorna som finns i Laines/Lanes. Butikerna är väldigt mysiga där. Vi var bara inne i några stycken, så jag måste nog ta mig tillbaka dit och kolla igenom fler!

Efter detta åkte vi hem, böt om lite och drog till stranden vid Hove. Solen har nämligen varit här och hälsat på lite! 

 
 
Efter att ha njutit av utsikten ett tag drog jag och Minke till Tesco för lite shopping.. av det tråkiga slaget, mat. Men har skippat pastan två dagar i rad nu och ätit bakpotatis och röra! Så jäkla gott, och så bekvämt för jag behöver inte använda de äckliga stekpannorna eller grytorna. Då slipper jag även diska dem efteråt haha. Men jag blir inte helt mätt av en potatis och röra, de är inte jättestora. Så det blir oftast en macka eller toast efteråt. Känns som jag äter sjukt mycket, men det är väl bara för jag äter typ en frukt till lunch.
 
 Tittar på Game of Thrones med Natalia här också. Båda följer serien lyckligtvis nog, så det är lite roligare med sällskap till avsnittet. :) 

Jag har även Skypat för första gången med Stefano. Känns dumt att prata med en dator typ, men det var kul! :) Och jag har även bytt SPIN-class i skolan. Det är en "Special Interest Class" man väljer första dagen. Jag fick inte välja min SPIN-CLASS första dagen, utan blev automatiskt inlagd i Communication. Men nu har jag tvingat mig själv att byta till grammatik, för vi har haft några lektioner där vi bara snackat grammatik och jag förstår INGENTING! Särskilt inte på engelska. Och vi ska tydligen kunna betydligt mer än grunderna på min nivå. Folk blir chockade när jag säger att jag typ bara vet vad ett verb, adjektiv och substantiv är för något. Så jag måste börja från scratch och lära mig skiten en gång för alla. Wish me luck, för jag förstår verkligen ingenting av grammatik. -.- Vissa försöker förklara, men det har varit hopplöst hittills. Hoppas lärarna lyckas göra ett bättre jobb.

Så nu har jag lektioner till kvart i sju på onsdagar, Jippie! Lär ju vara lagom trött efter den tiden. :))

 
 
 
 

14!

Kategori: Allmänt

Två veckor! Det har gått så sjukt fort så vid det här laget är jag hemma på nolltid... 

Idag fick jag sovmorgon ända tills klockan 9:10. Helt otroligt! Fixade mig och käkade för att sen hänga med Natalia till Eastbourne. Det är en stad i närheten av här, tog ca en timme att åka dit. Hade det inte varit alla dessa tusen stopp hade det kanske tagit en halvtimme, men men! Har märkt att britter är lite lata för att de har typ 40 stopp på en väg. Har även märkt att det är jäkligt populärt för britter att gå runt med en käpp. Fattar inte varför dock men? Kön, ålder, spelar ingen roll! Ska hålla mer utkik efter detta, hahah! 


Eastbourne var en jättemysig stad. Som en liten version av Brighton, typ. Biderna är från bussen dit och lite smått i/i utkanten av staden. Även de har en "Pier" som vi besökte. Mycket var stängt eftersom det var en söndag. Men det var fint att kolla ut mot havet ändå!
 
 
"Sussex Police Murder Cover-Up.  Murder"  ...Fattar inte, hahah, varför finns detta ställe? Finns många ställen som heter Smugglers etc också haha. 
En stad längs vägen. På ängarna finns det en del kossor. Typ okej, det är normalt. Men jag har nog aldrig sett lika mycket får på samma gång som jag gjort idag. Jäklar vad får de har! Och lamm, jättesöta!

Det blev bättre och bättre väder under tiden vi var där. Gick från jacka + halsduk till att bara gå runt i T-shirt. Jag är nöjd! Så nöjd över att allt är så grönt överallt också. 

 
Men vi var inne bland husen, och de var jättefina och söta. Kändes verkligen som de hade pengar, dock. Vi åt på donken också, woo vilken fancy mat! Men det var faktiskt jättegott.. men nästan allting verkar gott i kontrast till min eviga pasta. Men idag åt jag inte makaroner, idag åt jag nudlar till kvällsmat! Ska handla imorgon, så då kanske det blir något roligare till lunch.. Och vi var inne på Pounderland.. Allt kostar 1 pund styck. Så köpte mig matlådor, så nu ökar standarden på min mat lite smått då jag kan förvara den propert hahah. 

Nåväl, kom tillbaka till Brighton vid 5-6tiden och var jättetrötta. Gick till residenset en stund oÄch det dröjde inte länge fören jag somnade.. Innan det hann jag ju dock städa undan lite, och skriva uppdateringen om 13:e dagen. ;) 

Nåväl, det var lite smått om denna dagen! Hade!
 
 
 

13! (dun dun duun)

Kategori: Allmänt

Hejsaan! Idag var det lite soligt, men blåsigt som satan. Det var en skön dag ändå, och vi hade roliga planer! Så jag var glad! Jag, Laureen, Minke och Marine (en fransk vän till Minke) skulle mötas upp och gå till Sea Life! Innan det hängde vi lite på ett café och sen tog foton utanför Brighton Pier. Tänker låta mina tusen (inte speciellt bra, mobilkamera) bilder tala för dagen! :) 
 
SEA LIFE
Seriöst, fisk med tänder. Så sött!
Man fick röra på den.. Så sträv och ovekväm var den! Förväntade mig något slemmigt.
Kass bild, men den var sjukt konstig!
Sjukt jävla stor sköldpadda. Lampan va ungefär sorleken av en taklampa.
De var så söta!
Stor manet! Lampa gör den rosa.
Det visas verkligen inte bra, men den blåa saken är i storleken av en vanlig liten småbarns-gungstol. Bläckfisken var gigantisk!

Okej, tänker inte ladda upp alla bilder på alla fiskar och det jag såg, men det var en väldigt kul dag i alla fall! :-)

Efter Sea Life drog vi till en Food Festival, där jag provsmakade på världens godaste brownie jag ätit. Men ingen idé att köpa någon, var hungrig som vet inte vad och var tvunge att köpa mat. 
 Chicken tikka masala och en vårrulle.. Det var så jävla starkt! Förväntade mig inte alls det, åt knappt inget och slängde massor. :( Gjorde toasts på kvällen.. Besviken tjej, haha. Såg även en gatuartist framföra en Ed Sheeran-låt vid festivalen, jäklar vad bra han var! Finns gatuartister lite överallt här i Brighton, det är riktigt mysigt faktiskt! 

Efter festivalandet åkte jag hem och snackade lite med min rumskompis, stack ner och lagade mat. Satt och snackade nere i kafeterian ett tag. Spelade pingis, och sen tittade på tv & film med Minke, och sen gick och la mig rätt utmattad efter en rolig dag!

...Förlåt för SåMångaBilder? Aldrig kan jag hålla det på en jämn nivå.