jennielundgren.blogg.se

22 - Seven Sisters

Kategori: Allmänt

God kväll!

Riktigt bra dag. Skola mellan 9 till 12. Oseriösa lektioner typ, för det är Bank Holiday (helt utan anlednig mer än att britter gillar att vara lediga, har jag hört) så massor av lärare och elever är lediga idag. Så då har vi något oseriösa lektioner med folk från olika klasser. 

Efteråt blev jag mött av kära Laureen för vi skulle på utflykt! Vi skulle åka till det omtalade Seven Sisters. Det är ett naturområde med massor av olika stigar och såsjuktvackert. Kossorna och fåren som bor däromkring är nog Storbritanniens lyckligaste djur. Och kaniner, såklart. Sett så många kaniner och kaninbarn idag, typ dör av söthet. Tyvärr bara sett dem från håll men :( Some day... Vi ska definitivt åka tillbaka, mer än en gång! Och ni som kommer hit och hälsar på får avgöra själva om ni vill åka dit med, men jag rekommenderar! ;) Det enda som var lite läskigt var att det var väldigt mycket hundar där, och i England finns ingen lag på att de ska vara kopplade. Var rädd när de kom springandes.. Men de flesta hundar verkade vältränade!

Vi hade bestämt att vi skulle promenera mycket och sedan ha picknick.. men det var lunchtid när vi kom fram,efter en timme (ungefär, lite mindre) på bussen, och vi båda älskar att äta så.. vi åt mest hela tiden vi var där och promenerade kanske 30-40 minuter max hahah. Bästa picknicken någonsin though! Med naturen och djuren och snacksen.. Vi åt pretzels med salami (<3), morötter och crisps framför en stilla å. Sedan promenerade vi förbi åar och vacker natur tills vi kom fram till havet och stranden.. där satte vi oss och snackade och åt jordgubbar med choklad. Jättemysigt med ljudet från vågorna till. Blev även solbränd idag, men bara halva av ansiktet på grund av min lugg.. smidigt!! Så fu. Two-Face Jennie. 

Efteråt åkte jag hem (världens längsta bussresa kändes det som - kämpade som fan för att hålla mig vaken). Mötte Minke på bussen så följde med henne till Tesco för att köpa lite matsaker. Sedan fixade jag käk, försökte fixa min telefon som (av otur och dumdristighet) fått fukt i hörlursintaget.. Misslyckades, och tittade på Game of Thrones med Natalia. Bra dag helt enkelt, för Seven Sisters blew my mind! Önskar bilderna kunde göra det rättvisa.


Vill med kanota!
Syns knappt men, bunniies! I det vilda, bara sådär! :')
Och man har fin utsikt från bussen. Här försökte jag roa mig med något för att hålla mig vaken. :)) Somnade tillslut ändå...
 
Kommentera inlägget här: