jennielundgren.blogg.se

Dag 5 och 6!

Kategori: Allmänt

Är trött och börjar glömma vad jag gjorde dagen innan, så det får bli två dagar i en smäll! :)

Igår var det torsdag.. jag var i skolan och gjorde min första skrivinlämning. Kändes inte alls seriöst, men whatever. Tror faktiskt jag var i skolan mellan halv nio till tio över . Efter det skaffade jag äntligen mina busskort och grejer, kom hem vid 7 och lagade mat. Sen spelade jag bordtennis med en i två timmar, gick upp och började kolla på Game of thrones och sen somnade jag.. Pingisen var jäkligt kul iaf :) 

Idag är det fredag (Nej, menar du verkligen det??) eller  Good Friday som det kallas här i The Uk! Och många av eleverna var lediga, så våra två lektioner för dagen var en Easter Treasure Hunt. Vi skulle gå runt hela skolan och leta efter gömda pappersägg som satt  på t.ex. väggarna. Det fanns ett ägg för varje bokstav, och varje bokstav innehöll en fråga angående påsk. Det gick jäkligt bra för oss i alla fall, och läraren var sjukt rolig. Och inte alls som en lärare! Han snackade om att han var bakis från förra dagen, för att han varit ute kvällen tidigare med 15 lesbiska t.ex, haha. (Fun fact: Brighton är känt för att vara extremt vänligt mot alla typer av folk, som till exempel homosexuella. :))

Efter skolan grillade vi på stranden. Solen lyste och det var rätt härligt väder :) Fast det har blåst mycket, och jag har nästan bara varit ute idag, så jag fryser konstant. 
 Bara några av folket. Den tjocka killen har en otrolig röst! Han sjöng typ opera för oss, var lite mindblown!
 
 Gamla Brighton Pier som brann ner. Endast järnskelettet är kvar, och det är rätt kul faktiskt. Efter viss rastlöshet började vi ställa upp flaskor i olika positioner, och försökte kasta ner dem med stenar. Ser rätt dumt ut när typ 15 pers sitter i en halvcirkel och kastar sten.. men det var underhållande :) Och det gjorde inte så mycket att stranden var av sten. Det var lena stenar, och inte alls smutsiga. :)

 
 
 Efter stranden var vi några som gick för att kolla på när maassor av EF folk gick för att spela fotboll. Vi satt mest och lyssna på musik och chillade. Blev även bjuden på jordgubbar, SÅ JÄVLA GOTT! 

 Och efter det gick vi till en pool club och spelade biljard. Vilken jag nästan aldrig gjort. Jag sög i början, men killen (som råkar va från Sverige Av oss som var med var fyra svenskar, haha) gav mig massa tips så jag blev rätt pro i slutet. 8) Är rätt sugen på att spela igen faktiskt! :) 

Det roliga är att, vi kan va liksom tre svenskar som snackar med varandra men ändå pratar vi engelska. Snacka om att vi går in för EF grejen! ;) 

Och efter detta gick vi till Churchhill Square och träffade på massor av andra EF studenter. Men jag frös som fan och ville hem och kolla klart på Game of Thrones och sen sova (Behöver verkligen sova. Yay lördag imrorgon!) så jag passade på att åka hem när några andra gjorde det. Men det var en bra dag. 

Nu ska jag äta Nutellamackor innan de möglar sönder, och kolla Game of thrones! :D (Visst var jag duktig med bilder idag?)
 
Kommentera inlägget här: